ΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Στεγανοποίηση ταρατσών

ΜΟΝΩΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ / ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΡΔΙΑΣ

HYROOF HYBRID PU: ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ
​(​10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ)

To HyRoof Hybrid PU είναι υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών, νέας τεχνολογίας με βάση ακρυλική πολυουρεθάνη νερού. Σχηματίζει μια υψηλής ελαστικότητας, αδιαπέραστη χωρίς ραφές (seamless) μεμβράνη, προσφέροντας εξαιρετική προστασία από υγρασία και στάσιμα νερά έως και 10 χρόνια!Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε όλα τα  υποστρώματα στέγης, όπως σκυρόδεμα, ασφαλτικές μεμβράνες, τσιμεντόπλακες, ακρυλικές, πολυουρεθανικές βαφές κ.α.. Εμφανίζει πολύ χαμηλή πρόσληψη νερού, καλύπτει εξαιρετικά μικρορωγμές και τριχοειδή. Η καινοτόμα σύνθεσή του προσφέρει γρήγορη επιφανειακή σκληρότητα εμποδίζοντας την επικάθηση των ρύπων με συνέπεια τη διατήρηση της λευκότητας και των θερμοανακλαστικών ιδιοτήτων σε βάθος χρόνου. Επιδεικνύει υψηλή ανθεκτικότητα σε καιρικές συνθήκες από -20°C / +80°C και εξαιρετική αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και στη θερμική γήρανση. Είναι πιστοποιημένο από το Παν/μιο Αθηνών, Τμήμα Φυσικής, για τις ιδιότητές του ως ψυχρό υλικό κάλυψης οροφών, με αποτέλεσμα να αποτελεί τελική στρώση υψηλής ανακλαστικότητας (ανακλαστικότητα στο ορατό φάσμα 93%), που βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων μειώνοντας το κόστος ψύξης.Έτσι, η εύκολη εφαρμογή του, η ασφαλής χρήση του και η απουσία περιορισμών καθιστά το HyRoof Hybrid PU ιδανική λύση για τον τελικό καταναλωτή που θα θελήσει να το εφαρμόσει μόνος!

ISOTOP PU HYBRID: ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ
​(​10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ)

To ISOTOP PU HYBRID είναι νέας τεχνολογίας υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών, βάσεως ακρυλικής πολυουρεθάνης νερού.Σχηματίζει μια αδιαπέραστη μεμβράνη αδιαπέραστη από την υγρασία και τα λιμνάζοντα νερά προσφέροντας κορυφαία προστασία έως και 10 χρόνια! Με ισχυρή πρόσφυση και υψηλή ελαστικότητα, γεφυρώνει μικρές ρωγμές και αρμούς και προσφέρει εξαιρετική αντοχή στις ακραίες καιρικές συνθήκες από +80°C έως και -25°C.  Αποκτά γρήγορα επιφανειακή σκληρότητα, εύκολη βατότητα χωρίς να κολλάει και εμποδίζει την επικάθιση ρύπων διατηρώντας υψηλή  λευκότητα στο χρόνο.​Το ISOTOP PU HYBRID είναι πιστοποιημένο ψυχρό χρώμα με υψηλή ανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία 92%. Μειώνει σημαντικά τη θερμοκρασία της ταράτσας το καλοκαίρι και την κρατάει στεγανή το χειμώνα, ελαττώνοντας έτσι την ανάγκη χρήσης του κλιματιστικού και συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.

HYDROSTOP ROOF: ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ
​(​15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ)

Εύκαμπτο, επαλειφόμενο, λευκό κονίαμα που προσφέρει μακροχρόνια στεγανοποίηση, πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών ως ψυχρό υλικό χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας με υψηλή ανακλαστικότητα.

Το HYDROSTOP ROOF είναι ένα καινοτόμο στεγανωτικό ταρατσών που είναι διαπερατό στους υδρατμούς χωρίς να είναι υδατοπερατό, εξασφαλίζοντας σταθερό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας (λ) της μόνωσης της ταράτσας. Η ανθεκτική ελαστική μεμβράνη που δημιουργείται ύστερα από 2-3 επιστρώσεις, έχει εξαιρετική πρόσφυση και γεφυρώνει τριχοειδείς ρωγμές. Ακόμη, παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και προστατεύει από τον παγετό και τα λιμνάζοντα νερά, αποτρέποντας μελλοντική αποσάθρωση του σκυροδέματος.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το HYDROSTOP ROOF χρησιμοποιείται κυρίως για τη στεγάνωση των ταρατσών σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες, εξασφαλίζοντας προστασία και αντοχή στο χρόνο. Επίσης, στεγανοποιεί υπόγεια πριν από την επιχωμάτωσή τους, ενώ είναι κατάλληλο και για την εσωτερική εκ των υστέρων στεγανοποίησή τους, αφού αφαιρεθεί ο σοβάς σε όλο το ύψος που παρουσιάζει υγρασία. Ιδανικό για τη στεγάνωση επιφανειών που παρουσιάζουν ή είναι πιθανό να παρουσιάσουν τριχοειδείς ρωγμές από συστολοδιαστολές και δονήσεις, όπως μπαλκόνια, υπέργειες δεξαμενές, πισίνες κ.ά. Συνιστάται και για την στεγανοποίηση επιφανειών πριν την επικόλληση πλακιδίων.

HYDROSTOP WATERTANK: ΕΥΚΑΜΠΤΟ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΚΟΝΙΑΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΣΤΕΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ
​(​25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ)

Εύκαμπτο στεγανωτικό κονίαμα υψηλών απαιτήσεων, μη τοξικό. Με την εφαρμογή του σε δεξαμενές πόσιμου ύδατος διασφαλίζεται η ποιότητα και η υγιεινή του πόσιμου ύδατος κατά πιστοποίηση του Γενικού Χημείου του Κράτους.Παρέχει άριστη πρόσφυση, ενώ ταυτόχρονα στεγανοποιεί πλήρως τις επιφάνειες στις οποίες εφαρμόζεται για πολλά χρόνια. Λόγω της υψηλής του ελαστικότητας και της ισχυρής πρόσφυσής του αποτρέπει την εμφάνιση τριχοειδών ή άλλων ρωγμών συρρίκνωσης μετά την εφαρμογή του, γεφυρώνοντας υπάρχουσες ή και μελλοντικές ρωγμές του υποστρώματος. Η ειδική του σύνθεση δεν επιτρέπει τη μετανάστευση επικίνδυνων ουσιών στο νερό, εξασφαλίζοντας έτσι την ανθρώπινη υγεία. Παρέχει εξαιρετική προστασία έναντι της ενανθράκωσης και της προσβολής από χλωριούχες ενώσεις των τσιμεντοειδών υποστρωμάτων στα οποία εφαρμόζεται καθώς και πλήρη προστασία έναντι του θαλασσίου ύδατος. Κατατάσσεται ως προστατευτικό επιφανειών σκυροδέματος. 


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Οι εφαρμογές του HYDROSTOP WATERTANK δεν περιορίζονται στις δεξαμενές πόσιμου ύδατος:• Το προϊόν εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία σε στεγανοποίηση επιφανειών από μπετόν, τούβλο, σοβά, τσιμεντοκονία, πέτρα κ.ά.• Επίσης εφαρμόζεται σε επιφάνειες με υψηλές υδαταπωθητικές απαιτήσεις, όπως σε υπόγειες κατασκευές, θεμέλια, τούνελ, υγρά δάπεδα καθώς και σε κατασκευές που δέχονται υψηλές (θετικές & αρνητικές) υδροστατικές πιέσεις, όπως υπόγεια (εξωτερικά, πριν τις εργασίες επιχωμάτωσης και θεραπευτικά εσωτερικά).• Συνιστάται η χρήση του σε επικλινείς σκεπές από σκυρόδεμα πριν από την επένδυσή τους με κεραμίδια.• Εφαρμόζεται σε γέφυρες, σε πισίνες, σε κολυμβητήρια κ.ά.• Προτείνεται για την απόλυτη στεγανοποίηση ταρατσών, προστατεύοντας ελαφροβαρείς μονώσεις σε συστήματα θερμοστεγάνωσης και γενικά για κάθε ορυκτή επιφάνεια που εκτίθεται σε μερική ή συνεχή υγρασία.• Μία επιπλέον χρήση του υλικού, αφορά στην αποτελεσματική στεγάνωση χώρων στα οποία γίνονται φυτεύσεις, όπως σε ζαρντινιέρες, κηπάρια ταρατσών κ.ά.

HYPERDESMO®-LV: ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ
​(​25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ)

Το HYPERDESMO®-LV είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και σχηματίζει μονολιθική στεγανωτική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση σε όλη την επιφάνεια. Περιέχει μικρή ποσότητα διαλύτη (xylol) οπότε δεν απαιτείται επιπλέον αραίωση.
Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερή, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη η οποία, μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά, παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες, στα χημικά, στην ηλιακή ακτινοβολία UV, σε μηχανικές και θερμικές καταπονήσεις.


Για στεγάνωση και προστασία:

 • Ελενίτ και λαμαρίνας
 • γυψοσανίδων και τσιμεντοσανίδων
 • ασφαλτόπανου
 • μεμβράνης EPDM
 • λουτρών
 • βεραντών και μπαλκονιών
 • δωμάτων / μόνωση ταρατσών
 • χώρων στάθμευσης
 • γεφυρών
 • σταδίων
 • αρδευτικών καναλιών

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ / ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΡΔΙΑΣ

VITEXTHERM : Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης
​(​10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ)

Το πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης VitexTherm δημιουργήθηκε αξιοποιώντας τη γνώση και εξειδίκευση των ανθρώπων της εταιρείας και, ταυτόχρονα, μέσα από την ίδια ανάγκη της αγοράς για ποιοτικά συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, καθώς έρχεται να απαντήσει, ουσιαστικά, στην ανάγκη του καταναλωτή και επαγγελματία για ένα σύγχρονο, οικονομικό και εύκολο στην εφαρμογή σύστημα θερμομόνωσης.

Η εξειδίκευση που σας παρέχουμε, μέσα από μια συνολική λύση εξωτερικής θερμομόνωσης, συμβάλλει σημαντικά στην ανανέωση και ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας, με στόχο τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και την αξεπέραστη αντοχή, μέσα από μια  ασφαλή και οικονομικά προσαρμοσμένη στα μέτρα σας εφαρμογή. Ξεχάστε πώς ζούσατε μέχρι σήμερα και ενημερωθείτε από μας, για το πώς θα αλλάξετε την ποιότητα ζωής σας, όλο το χρόνο!Προστατέψτε και ανανεώστε την κατοικία σας με το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης VitexTherm, εξασφαλίστε την αρχική σας επένδυση και θωρακίστε την περιουσία σας. Ποιότητα κατασκευής, μεγάλη διάρκεια ζωής, ικανοποίηση και τέλεια θερμομόνωση!


Γιατί να επιλέξω VitexTherm

 • Άπειρες και σταθερές αποχρώσεις σοβά, άμεσα, μέσω του συστήματος χρωματισμού colorfull της VITEX.
 • Αστάρι έγχρωμο, έτσι ώστε να καλύπτει ο τελικός σοβάς και να μην φαίνεται το υπόστρωμα.
 • Πλήρης γκάμα παρελκόμενων  & ειδικά προφίλ στήριξης διαφόρων φορτίων.
 • Επιλογή για επικόλληση πολυστερίνης με αφρό πολυουρεθάνης.
 • Πιστοποιημένο σύστημα κατά ETA.
 • Συνεχής τεχνική υποστήριξη

Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης

 • Υπόστρωμα - Τοιχοποιία
 • Υλικό συγκόλλησης θερμομονωτικών πλακών (Ινοπλισμένο κονίαμα GNK 10G ή αφρός συγκόλλησης GNK FOAM)
 • Θερμομονωτικό υλικό (Μονωτικές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης)
 • Μηχανική στερέωση με πλαστικά ή μεταλλικά βύσματα (Ειδικά βύσματα κατάλληλης διάστασης για τη στερέωση των θερμομονωτικών πλακών) Υλικό εγκιβωτισμού υαλοπλέγματος (Χρήση λευκού ινοπλισμένου κονιάματος GNK 20W για τον εγκιβωτισμό του υαλοπλέγματος 160 gr/m² VITEXTHERM)
 • Αστάρι (Εφαρμογή έγχρωμου ασταριού GRANIKOT PRIMER)
 • Τελικό επίχρισμα (Τελικά έγχρωμα επιχρίσματα Ακρυλικής και Σιλικονούχας σύστασης υψηλής αντοχής στις καιρικές μεταβολές και τις μηχανικές καταπονήσεις)
   
  Για την βήμα-βήμα εφαρμογή του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης VitexTherm, πατήστε στο κουμπί περισσότερα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΡΔΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ
Φιλικής Εταιρείας 9 (Γυαλί Καφενέ), Τ.Κ. 45444 Ιωάννινα
Τηλ./Fax: 26510 37551
kordias@hotmail.com

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Δόμπολη 33 (Έναντι Εφορίας), Τ.Κ. 45332 Ιωάννινα
Τηλ./Fax: 26513 11177

kordias@hotmail.com

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ / ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΡΔΙΑΣ

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο:​
07:30 - 14:30

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:

07:30 - 14:30 & 17:30 - 20:30

Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες

Άτοκες δόσεις υπό προϋποθέσεις