ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Μοναδικό αποτέλεσμα

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ / ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΡΔΙΑΣ

VITEX METALLICO

Οι προτεινόμενες τεχνοτροπίες Vitex Metallico είναι πολύ απλές στην εφαρμογή και προσφέρουν μοναδικό αποτέλεσμα. Προσφέρετε στους αγαπημένους σας χώρους μια άλλη αίσθηση, είτε μόνοι σας είτε με την οικογένειά σας, πάντοτε όμως με διασκεδαστική διάθεση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να ''παίξετε'' με τις ιδέες σας, χαρίζοντας έτσι στο χώρο σας την προσωπική σας υπογραφή, πάντα με την ποιοτική εγγύηση της Vitex.

Tα εργαλεία που θα χρειαστείτε είναι τα εξής: ένα πανί ή ένα σφουγγάρι ή μια μικρή/μεγάλη σπάτουλα ή ένα κομμάτι νάυλον ή ένα ρόζο.

ΧΡΩΜΑ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ

Υψηλής ποιότητας ακρυλικό χρώμα το οποίο μετατρέπει οποιαδήποτε εσωτερική επιφάνεια σε πίνακα κιμωλίας. Είναι μια απλή, εύκολη, πρωτότυπη ιδέα δημιουργίας ''εβδομαδιαίας ατζέντας'' σε ένα γραφείο ή κάποιο χώρο διασκέδασης και πάνω από όλα στο παιδικό δωμάτιο όπου άφοβα τα παιδιά μπορούν να σβήνουν και να γράφουν πάνω του με κιμωλία!
Διατίθεται σε απεριόριστες βαθιές/σκούρες αποχρώσεις και μαύρο.

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Η Πατητή Τσιμεντοκονία της Durostick επαναφέρει στο προσκήνιο την αίγλη της παραδοσιακής Αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής και προτείνει νέες χρηστικές και διακοσμητικές εφαρμογές, μακριά από τα συνηθισμένα. Στιβαρή, χρηστική, βιομηχανικά τελειοποιημένη, η Πατητή Τσιμεντοκονία της Durostick, έχει διευρύνει τις εφαρμογές του προϊόντος και το έχει οδηγήσει σε νέες διακοσμητικές εφαρμογές γεμάτες με χρώμα και αριστοτεχνικές τεχνοτροπίες.

Φθαρμένα δάπεδα, παλιά πλακάκια σε πατώματα και τοίχους, σαθρές τσιμεντοκονίες, μωσαϊκά και τόσες άλλες περιπτώσεις εφαρμογών, μπορούν μετά από την κατάλληλη προετοιμασία να ανανεωθούν και να αποκτήσουν καινούργια ζωή και διαχρονική αξία.

 

Δείτε παρακάτω διάφορες εφαρμογές βήμα – βήμα, αναλυτικά σε όλα τους τα στάδια.

 

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ NOVACOLOR

Σε αυτό που πρωτοπορούν τα προϊόντα της Νovacolor είναι το γεγονός πως το κάθε ένα χαρίζει μια τελείως διαφορετική υφή στην επιφάνεια που χρωματίζουμε. Έτσι, οι τελικές επιφάνειες μπορεί να είναι εντελώς λείες ή μπορεί να είναι τραχιές, δίνοντας μια αμμώδη υφή. Μια τεχνοτροπία μπορεί να δώσει την αίσθηση της παλαιότητας, άλλη να χαρίζει περισσότερο λάμψη, άλλη να είναι πιο απαλή στο μάτι. Υπάρχει απεριόριστη επιλογή από χρώματα και αποχρώσεις. Και εκτός από τις τεχνοτροπίες που στηρίζονται στους στόκους - stucco veneziano - και θέλουν για την εφαρμογή τους σπάτουλα, μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ πιο απλές τεχνοτροπίες χρησιμοποιώντας μόνο ένα πινέλο, ένα γάντι τεχνοτροπίας ακόμα και ένα απλό ρολό. Δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες δεξιότητες, μπορείτε να ανακαινίσετε το χώρο σας, δίνοντάς του μια διαφορετική αίσθηση και χαρίζοντάς του τελικά Ιταλική φινέτσα.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την περιγραφή, τα χρωματολόγια αλλά και τα βίντεο εφαρμογής της κάθε τεχνοτροπίας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΡΔΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ
Φιλικής Εταιρείας 9 (Γυαλί Καφενέ), Τ.Κ. 45444 Ιωάννινα
Τηλ./Fax: 26510 37551
kordias@hotmail.com

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Δόμπολη 33 (Έναντι Εφορίας), Τ.Κ. 45332 Ιωάννινα
Τηλ./Fax: 26513 11177
kordias@hotmail.com

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ / ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΡΔΙΑΣ

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο:​
07:30 - 14:30

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:

07:30 - 14:30 & 17:30 - 20:30

Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες

Άτοκες δόσεις υπό προϋποθέσεις