ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΟΛΛΕΣ

Εγγυημένα αποτελέσματα για κάθε είδους επιφάνεια

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ / ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΡΔΙΑΣ

Tα καθαριστικά προϊόντα της Durostick προσφέρουν εγγυημένα αποτελέσματα για κάθε είδους επιφάνεια και ανάγκη. Πλακάκια, αρμοί, φυσικές πέτρες και αγυάλιστα μάρμαρα είναι μερικά μονάχα από τα σημεία του εξωτερικού μέρους του σπιτιού που χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και φροντίδα.
Ακόμα, η συνήθης μούχλα που συναντά κανείς στο εσωτερικό της ντουλάπας είτε στις γωνίες των τοίχων, καθώς και τα προβλήματα που προκύπτουν από την καθημερινή χρήση στην κεραμική κουζίνα ή στο ενεργειακό τζάκι θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν! ​Δείτε παρακάτω την βήμα-βήμα εφαρμογή των καθαριστικών και προστατευτικών προϊόντων της Durostick και δοκιμάστε τα και εσείς στον δικό σας χώρο!

ΒΕΡΑΝΤΑ

ΚΟΥΖΙΝΑ

ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

ΣΑΛΟΝΙ

ΜΠΑΝΙΟ

BARBEQUE

ΚΟΛΛΕΣ / ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΡΔΙΑΣ

Τα διεθνούς φήμης καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας Bison προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις στο κατασκευαστικό τομέα τόσο για τον επαγγελματία όσο και για τον ιδιώτη. Οι κόλλες, τα σφραγιστικά και οι σιλικόνες για κάθε είδους υλικό που υφίσταται μεγάλη μηχανική ή χημική καταπόνηση αποτελούν συνώνυμο της εταιρείας. Ξεφυλλίστε τον παραπάνω οδηγό προϊόντων και βρείτε το κατάλληλο για την δική σας περίπτωση!

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΡΔΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ
Φιλικής Εταιρείας 9 (Γυαλί Καφενέ), Τ.Κ. 45444 Ιωάννινα
Τηλ./Fax: 26510 37551
kordias@hotmail.com

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Δόμπολη 33 (Έναντι Εφορίας), Τ.Κ. 45332 Ιωάννινα
Τηλ./Fax: 26513 11177

kordias@hotmail.com

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ / ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΡΔΙΑΣ

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο:​
07:30 - 14:30

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:

07:30 - 14:30 & 17:30 - 20:30

Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες

Άτοκες δόσεις υπό προϋποθέσεις