ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ​

image-181584-Καθαριστικά-Προστατευτικά.jpg
Τα καθαριστικά προϊόντα της Durostick προσφέρουν εγγυημένα αποτελέσματα για κάθε είδους επιφάνεια και ανάγκη. Πλακάκια, αρμοί, φυσικές πέτρες και αγυάλιστα μάρμαρα είναι μερικά μονάχα από τα σημεία του εξωτερικού μέρους του σπιτιού που χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση και φροντίδα.

Ακόμα, η συνήθης μούχλα που συναντά κανείς στο εσωτερικό της ντουλάπας είτε στις γωνίες των τοίχων, καθώς και τα προβλήματα που προκύπτουν από την καθημερινή χρήση στην κεραμική κουζίνα ή στο ενεργειακό τζάκι θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν!

​Δείτε παρακάτω την βήμα-βήμα εφαρμογή των καθαριστικών και προστατευτικών προϊόντων της Durostick και δοκιμάστε τα και εσείς στον δικό σας χώρο!

Γεώργιος Θ. Κορδιάς 

KΕΝΤΡΙΚΟ
Φιλικής Εταιρείας 9, (Γυαλί Καφενέ) Τ.Κ.45444, Ιωάννινα, Τηλ./Fax: 26510 37551

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Δόμπολη 33, (Έναντι Εφορίας)
Τ.Κ. 45332, Ιωάννινα, Τηλ./Fax: 26513 11177

E-mail.: kordias@hotmail.com
image-181543-cr-cards.jpg
- Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες
 - Άτοκες δόσεις υπό προϋποθέσεις
ΒΕΡΑΝΤΑ
ΚΟΥΖΙΝΑ
ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ
ΣΑΛΟΝΙ
ΜΠΑΝΙΟ
BARBEQUE

ΚΟΛΛΕΣ

Τα διεθνούς φήμης καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας Bison προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις στο κατασκευαστικό τομέα τόσο για τον επαγγελματία όσο και για τον ιδιώτη. Οι κόλλες, τα σφραγιστικά και οι σιλικόνες για κάθε είδους υλικό που υφίσταται μεγάλη μηχανική ή χημική καταπόνηση αποτελούν συνώνυμο της εταιρείας. Ξεφυλλίστε τον παραπάνω οδηγό προϊόντων και βρείτε το κατάλληλο για την δική σας περίπτωση!​