ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Για μεγαλύτερη ποικιλία χρωματικών επιλογών ή συνδυασμών μπορείτε, επισκεπτόμενοι το κατάστημα μας, να ανατρέξετε στις βεντάλιες των εταιρειών, όπου θα βρείτε την χρωματική πρόταση που πραγματικά σας ταιριάζει! 

Αιχμαλωτίστε το χρώμα που σας αρέσει μέσω της εφαρμογής Benjamin Moore Color Capture και προσαρμόστε το στον προσωπικό σας χώρο με το Personal Color Viewer!
image-181541-color-capture-app.png

Γεώργιος Θ. Κορδιάς 

KΕΝΤΡΙΚΟ
Φιλικής Εταιρείας 9, (Γυαλί Καφενέ) Τ.Κ.45444, Ιωάννινα, Τηλ./Fax: 26510 37551

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Δόμπολη 33, (Έναντι Εφορίας)
Τ.Κ. 45332, Ιωάννινα, Τηλ./Fax: 26513 11177

E-mail.: kordias@hotmail.com
image-181543-cr-cards.jpg
- Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες
 - Άτοκες δόσεις υπό προϋποθέσεις


Γνωρίζουμε ότι η έμπνευση για τα χρώματα μπορεί να έρθει από οτιδήποτε, ένα μαξιλάρι, το αγαπημένο σας μπλουζάκι ή ακόμη από ένα έργο τέχνης!

Η νέα, ΔΩΡΕΑΝ, εφαρμογή Vivechrom Visualizer σας βοηθάει να ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΡΩΜΑ, ΖΩΝΤΑΝΑ! Χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία Augmented Reality, έχετε στη στιγμή, μια ρεαλιστική εικόνα για το πώς θα φαίνεται το δωμάτιο σας, μόνο με ένα πάτημα στην οθόνη! Πειραματιστείτε με πιο έντονες αποχρώσεις ή βρείτε τις δικές σας χρωματικές επιλογές με σιγουριά!
Λειτουργίες
Δείτε ρεαλιστικά τις αποχρώσεις Vivechrom στους τοίχους σας μόνο με ένα πάτημα στην οθόνη! Ή βάψτε εικονικά έτοιμα δωμάτια ή δικά σας με το Photo Visualizer.
  • Πολλαπλοί συνδυασμοί αποχρώσεων για να επιλέξετε στη στιγμή.
  • Αποθηκεύστε εικόνες και αποχρώσεις και μοιραστείτε τις με φίλους!
  • Αναζητήστε το πιο κοντινό χρώμα μέσα από τη βεντάλια αποχρώσεων Vivechrom Best Collection.
  • Δείτε τα προτεινόμενα προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
Κατεβάστε την εφαρμογή ΔΩΡΕΑΝ από τo παρακάτω link: http://www.vivechrom.gr/vivechrom-visualizer

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Η δυνατότητα παροχής λύσεων σε τεχνικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν, αποτελεί χαρακτηριστικό στοιχείο της επιχείρησης μας και για τον λόγο αυτό είμαστε κοντά σας, ώστε να σας βοηθήσουμε με την κατάλληλη επιλογή υλικών που θα λύσει το πρόβλημα σας μια για πάντα! Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από το κατάστημα όπου και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!