ΧΡΩΜΑΤΑ-ΒΕΡΝΙΚΙΑ

Εξειδικευμένα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών

ΧΡΩΜΑΤΑ / ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΡΔΙΑΣ

Χρώματα ...

Επισκεφτείτε τα καταστήματά μας και εδώ θα βρείτε εξειδικευμένα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών για κάθε είδους επιφάνεια.

Ειδικότερα, διαθέτουμε:

Τις τεχνικές προδιαγραφές των προϊόντων μας θα βρείτε στις ιστοσελίδες των εταιρειών που συνεργαζόμαστε, όπου και γίνεται
εκτενής αναφορά στις ιδιότητες και τον τρόπο χρήσης του κάθε ενός από αυτά.

Οι χρωμοσυνθέσεις γίνονται με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα χρωματισμού, τα οποία είναι εξοπλισμένα με τα πιο αξιόπιστα
​προγράμματα παρασκευής χρωμάτων των κορυφαίων εταιρειών

BEΡΝΙΚΙΑ / ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΡΔΙΑΣ

CLOUsil

Βερνίκι εμποτισμού προστασίας ξύλου για εξωτερική χρήση. Ιδανικό για πόρτες, παράθυρα, φράχτες, πέργολες, κάγκελα, φουρούσια, πετσώματα και γενικά ξύλινες επενδύσεις εξωτερικού χώρου. Δεν ενδείκνυται για δρύινα ξύλα. Δίνει στο ξύλο ένα ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα και μια αξιόπιστη προστασία ενάντια σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και άλλους απρόβλεπτους παράγοντες.

Ιδιότητες:

  • Το Clousil εισχωρεί βαθιά στο ξύλο. Εξευγενισμένες χρωστικές ουσίες εξασφαλίζουν ένα διάφανο, ομοιόμορφο χρωματισμό και μια υψηλή προστασία στις περιβαλλοντικές και καιρικές συνθήκες.
  • Το επίχρισμα είναι ελαστικό και ανθεκτικό, αδιάβροχο και προσαρμόσιμο στο εκάστοτε επίπεδο υγρασίας.
  • Το Clousil περιέχει δραστικά συστατικά που προστατεύουν από την κυάνωση, από παράσιτα και την προσβολή εντόμων.
  • Το Clousil περνιέται δύο χέρια ομοιόμορφα και σφιχτά προς τη φορά των νερών του ξύλου.
  • Κατάλληλο και για τη μέθοδο της εμβάπτισης.
  • Κατάλληλο επίσης και για τροπικά ξύλα.
  • Διατίθεται σε 15 διαφορετικές αποχρώσεις

Bondex Matt

Το Bondex Matt Wood Protection είναι ματ βερνίκι εμποτισμού κατάλληλο για όλους τους τύπους ξύλου. Περιέχει μυκητοκτόνο προστασίας για το ξηρό φιλμ και αποτελεί προϊόν ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και τη βροχή. Οι μικροπορώδεις χρωστικές του εισχωρούν μέσα στο ξύλο, δίνοντας του τη μέγιστη δυνατή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Το Bοndex Matt Wood Protection δε δημιουργεί φιλμ στην επιφάνεια του ξύλου και δε σκάει ποτέ. Διακοσμεί το ξύλο αφήνοντας τα νερά του να φαίνονται και το προστατεύει από την κυάνωση και τους μύκητες. Η τεχνολογία βραδείας αποδέσμευσης απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά του μόνο όταν χρειάζεται, κάνοντας το περισσότερο ανθεκτικό.

Χρησιμοποιείται: Όλες τις ξύλινες επιφάνειες και όλα τα είδη ξύλου μέσα και έξω από το σπίτι.

Προετοιμασία: Βρωμιές, μούχλα και σαθρά κομμάτια πρέπει να αφαιρεθούν. Πολύ ρητινώδη ξύλα πρέπει πρώτα να καθαριστούν με διαλυτικό νίτρου. Παλαιότερα βερνικωμένες επιφάνειες πρέπει να αφαιρεθούν έως ότου το ξύλο έρθει στην αρχική του μορφή. Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή, καθαρή και συμπαγής. Καινούργια ξύλα πρέπει να ασταρωθούν με Bondex Long Life Wood Preservative.

Bondex Satin

To Bondex Satin Wood Protection αποτελεί σατινέ βερνίκι εμποτισμού κατάλληλο για όλους τους τύπους ξύλου. Περιέχει μυκητοκτόνο προστασίας για το ξηρό φιλμ και προστατεύει την επιφάνεια του ξύλου από την κυάνωση, τη μούχλα, το νερό και την υπεριώδη ακτινοβολία. Δίνει νέα, φρέσκια όψη στο ξύλο και το κάνει ανθεκτικό στην καθημερινή χρήση και εύκολο στον καθαρισμό του. Η τεχνολογία βραδείας αποδέσμευσης απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά του μόνο όταν χρειάζεται, κάνοντας το περισσότερο ανθεκτικό.

Χρησιμοποιείται: Όλες τις ξύλινες επιφάνειες και όλα τα είδη ξύλου εξωτερικά.

Προετοιμασία: Βρωμιές, μούχλα και σαθρά κομμάτια πρέπει να αφαιρεθούν. Πολύ ρητινώδη ξύλα πρέπει πρώτα να καθαριστούν με διαλυτικό νίτρου. Παλαιότερα βερνικωμένες επιφάνειες πρέπει να αφαιρεθούν έως ότου το ξύλο έρθει στην αρχική του μορφή. Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή, καθαρή και συμπαγής. Καινούργια ξύλα πρέπει να ασταρωθούν με Bondex Long Life Wood Preservative.

Bondex Perfect

Το Bondex Perfect Wood Protection είναι υδατοδιαλυτό εμποτιστικό ξύλου νέας ακρυλικής τεχνολογίας που περιέχει μυκητοκτόνο προστασίας για το ξηρό φιλμ. Αναδεικνύεις το ξύλο δίνοντας ένα διάφανο σατινέ τελείωμα που αφήνει τα νερά του ξύλου να φανούν. Είναι θιξοτροπικό (δε στάζει), μυρίζει ελάχιστα, είναι εύκολο στην εφαρμογή του και εισχωρεί βαθιά στο ξύλο. Η τεχνολογία βραδείας αποδέσμευσης απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά του μόνο όταν χρειάζεται, κάνοντας το περισσότερο ανθεκτικό.

Χρησιμοποιείται: Σε οποιαδήποτε ξύλινη επιφάνεια μέσα και έξω από το σπίτι. Εσωτερικά για κάθε χρήση και εξωτερικά σε φράχτες, φουρούσια, προσόψεις κάγκελα και οποιαδήποτε κάθετη επιφάνεια.
Προετοιμασία: Η σχετική υγρασία του ξύλου δεν πρέπει να υπερβαίνει το 18%. Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή, στεγνή και συμπαγής. Καινούργια ξύλα πρέπει να γυαλοχαρταριστούν ελαφρώς. Σε παλαιότερα βερνικωμένες επιφάνειες, αφαιρέστε τυχόν σαθρά κομμάτια και γυαλοχαρτάρετε. Πολύ ρητινώδη ξύλα πρέπει πρώτα να καθαριστούν με διαλυτικό νίτρου.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΡΔΙΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ
Φιλικής Εταιρείας 9 (Γυαλί Καφενέ), Τ.Κ. 45444 Ιωάννινα
Τηλ./Fax: 26510 37551
kordias@hotmail.com

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Δόμπολη 33 (Έναντι Εφορίας), Τ.Κ. 45332 Ιωάννινα
Τηλ./Fax: 26513 11177

kordias@hotmail.com

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ / ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΡΔΙΑΣ

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο:​
07:30 - 14:30

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή:

07:30 - 14:30 & 17:30 - 20:30

Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες

Άτοκες δόσεις υπό προϋποθέσεις